ΒΑΣΙΛΙΚΗ Α. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ-Κτηνίατρος BVM, GPCert(ExAP), MRCVS.

 

 
 
 

 

 

και αστείρευτη πηγή έμπνευσης !!!!!!!!!!!!

ΦΟΡΕΣΤ

 

Μπορεί να "έφυγες", αλλά στην καρδιά μου και στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν, θα είσαι πάντα ζωντανή! Το γλυκό άτακτο και γλωσσούδικο κορίτσι που συντρόφευσες τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου! Μπορεί να μην άφησες πίσω τα "μοναδικά" γονίδιά σου, αλλά αυτός που μας προστατεύει! .....ξέρεις εσύ............φρόντισε να σε στείλει πάλι στην αγκαλιά μου! Σε άλλο σώμα......αλλά το ίδιο........πνεύμα!!!!

 

 

 

 

 


 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΝΑΒΑΡΑΣ-ΒΟΗΘΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ

 Ο Γιώργος είναι ο αναντικατάστατος πλέον συνεργάτης και βοηθός μου που είχα την τύχη να γνωρίσω τον Οκτώβριο του 2015. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον, συνέπεια και μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο εργασίας του.Ήρθε και ανέλαβε όλα τα "βάρη" της δουλειάς, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Η ευγένεια, συνέπεια, τιμιότητα και υπευθυνότητα του Γιώργου είναι σπάνια χαρίσματα και θωρούμε μεγάλη τιμή και χαρά την παρουσία του στο ιατρείο μας. Ο Γιώργος είναι η "ήρεμη δύναμη" του ιατρείου μας και κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει πραγματικά "αναντικατάστατος"!!!

Ο Γιώργος έχει όλα τα προσόντα και τη θέληση να εξελιχθεί σε βασικό και κύριο συνεργάτη του ιατρείου μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ΜΑΚΗΣ ΖΩΝΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗ- BEST CYBERNETICS Κατασκευή Ιστοσελίδων.

 

 

 Ο Μάκης και η Νικολέτα από την Best Cybernetics είναι οι δύο ανεκτίμητοι "ΓΚΟΥΡΟΥ" της ιστοσελίδας μας! Είναι οι άνθρωποι που εξ'αρχής πίστεψαν σε εμένα και το έργο μου και με πολύ δουλειά , κέφι και ενθουσιασμό με βοήθησαν να δώσω εικόνα, χρώμα και φωνή στην δουλειά μου. Είναι οι δύο "ΜΑΓΟΙ" που κάνουν την ........τρέλλα που κουβαλώ και την αγάπη για τη δουλειά μου........ΕΙΚΟΝΑ και που κατάφεραν το .......ακατόρθωτο!(....να διαχειρίζομαι μόνη μου την ιστοσελίδα!)

Τους ευχαριστώ για την υπομονή , την πίστη , τη θέληση και το ταλέντο τους, πάνω απ'όλα όμως τους ευχαριστώ που με βοήθησαν να προωθήσω τη δουλειά μου και μου έμαθαν τον τρόπο να εκφράζω "ηλεκτρονικά" την μεγάλη μου αγάπη για την Κτηνιατρική.

Τους ευχαριστώ για την υπομονή να διαβάζουν τα ατελείωτα άρθρα που γράφω και να με βοηθούν να τους δίνω εικόνα και χρώμα!

Πάνω απ'όλα όμως τους ευχαριστώ γιατί ήταν "εκεί".............όταν έπρεπε!

Καλή υπομονή παιδιά, γιατί τα χειρότερα................έρχονται!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

 

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ /ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

 

 

 

Η Μαρία είναι η λογίστρια του ιατρείου μας και ο φύλακας άγγελός μου σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείρηση λογαριασμών και φόρων! Έχει επωμισθεί τον δύσκολο και άχαρο ρόλο του "κακού" αγγελιοφόρου των νέων φορολογικών μέτρων που ανακοινώνει η κυβέρνησή μας!

Η Μαρία είναι πολύτιμη συνεργάτιδα όλα τα χρόνια λειτουργίας του ιατρείου μου, φίλη και στήριγμά μου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ο επαγγελματισμός της, η συνέπεια, οργανωτικότητα, τιμιότητα και εργατικότητά της είναι σταθερές αξίες που μας επέδειξε από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι και σήμερα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που την γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της και της έχω αναθέσει το δυσκολότερο και πιο δυσνόητο για εμένα κομμάτι της δουλειάς μας - την οικονομική διαχείρηση!

Η γλυκιά της φυσιογνωμία και υπέροχη προσωπικότητα μαζί με τον άψογο επαγγελματικό της χαρακτήρα την κάνουν να ξεχωρίζει στον τομέα της και έχει με έναν μαγικό τρόπο επιτύχει να κάνει την όλη εμπειρία αντιμετώπισης του Ελληνικού φορολογικού συστήματος ............εφικτή!

Την αγαπούμε και είναι πάντοτε χαρά μας να την βλέπουμε στο ιατρείο, παρότι κάθε της επίσκεψη συνοδεύεται και από ......."άσχημα" κυβερνητικά νέα!

Miss EMMA BENTLEY

 

 

Η Emma γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Kent(Νότιος Αγγλία). Ολοκλήρωσε τις σπουδές και την εκπαίδευσή της ως νοσηλεύτρια ζώων στο Λονδίνο όπου και εργάζεται τα τελευταία 18χρόνια.

Κατέχει τη θέση προϊσταμένης σε μία από τις κλινικές μικρών ζώων του Goddard Veterinary group στο Λονδίνο.

 

Πέρα από την αγάπη της για τα ζώα, η αφοσίωσή της στην κτηνιατρική επιστήμη και το αστείρευτο ενδιαφέρον της για μάθηση και επαγγελματική εξέλιξη την έκαναν να ξεχωρίσει στον τομέα της ως μία από τις πιο ικανές και ταλαντούχες νοσηλεύτριες ζώων.

 

Η Emma, παράλληλα με την καθημερινή εργασία της ως νοσηλεύτρια στο Λονδίνο, ασχολείται και με την εκπαίδευση/αξιολόγηση μαθητευόμενων νοσοκόμων. Εξακολουθεί να παρακολουθεί πολλά σεμινάρια χειρουργικής και αναισθησιολογίας μικρών ζώων και είναι η βασική βοηθός κτηνιάτρου στις χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Η Emma είναι ανεκτίμητη φίλη, και αναντικατάστατη συνεργάτιδα. Η βοήθεια και υποστήριξή της καθόλη την διάρκεια της δημιουργίας του ιατρείου μου ήταν πολύτιμη. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σαν φίλη, συνάδελφος και φύλακας άγγελος και γι'αυτό την ευχαριστώ ιδιαίτερα.

 

 

 

Η Emma προσφέρθηκε να αναλάβει εθελοντικά την εκπαίδευση των βοηθών μου στην Ελλάδα και έτσι θα έχουμε την χαρά να την βλέπουμε πολύ συχνά.

 

 

 

 

 

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ-

 

 

 

 

ΠΑΤΡΙΠΟΔΟΣ & ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ!

 Οι δύο γάτοι του ιατρείου! Γνωστοί και συνήθεις ύποπτοι. Συμβάλλουν σε ανακατωσούρες, αταξίες, ατσαλιές και έξτρα κόπο και δουλειά...............αλλά τους αγαπάμε γιατί μας προσφέρουν χαμόγελα και αγάπη...............

Πρώην "αδεσποτήδες" και νυν .........."σαματατζήδες"!!!!!!!!! Τρίποδος ο ένας ( από τροχαίο), Ζαβός ο άλλος ( εκ γενετής!) ήρθε κι έδεσε .............μαζευτήκαμε όλοι εδώ μέσα......... κι ο Θεός μαζί μας!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

FORREST JUNIOR!.............ο μύθος συνεχίζεται!!!!!!!!!

 

 

 

 

......δεν γινόταν να μην επιστρέψει, γιατί.................. δεν γινόταν να ζήσουμε μακρυά της!!!!!!!

Βρέθηκε αδέσποτη, ταλαιπωρημένη και με βαριά αναπηρία στο δρόμο, λίγους μήνες μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης και σε όλους γνωστής δόκτωρος Φόρεστ ( the original). Βρήκε το δρόμο της στην αγκαλιά μας....ήρθε, διορίστηκε γενική διευθύντρια (ή μάλλον επαναδιορίστηκε ) και.........η ζωή συνεχίζεται!

Δεν ήρθε να αντικαταστήσει την Φόρεστ μας ( γιατί οι μεγάλες αγάπες και ......μορφές) δεν αντικαθίστανται, γέμισε όμως το κενό που άφησε η Φόρεστ πίσω της και ζέστανε την καρδιά μου και τις καρδιές όλων μας!

Τώρα.........αν η όψη, τα καμώματα και προπάντων η "ομιλία" της είναι ολόιδιες με της γλυκιάς αξέχαστης Φόρεστ.......είναι μάλλον ......."σύμπτωση".!!!!!

 

Άντε τώρα να μην πιστεύει κανείς στην "μετενσάρκωση"!

 

 

 

Τέλος πάντων.........αυτοί είμαστε όλοι κι όλοι. Συναντηθήκαμε σ'αυτό το Κτηνιατρείο και ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας ευλογεί κι εμάς, και τους πελάτες μας και προπάντων......τους ασθενείς μας!!!!!!!

          Σας ευχαριστούμε που εξακολουθείτε να μας επισκέπτεσθε, τώρα που μας γνωρίσατε!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba