Από την υπεύθυνη κτηνίατρο και ιδιοκτήτρια Βασιλική Α. Νταβλούρου.

Στο ιατρείο μας υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης μεγάλου εύρους περιστατικών (παθολογικών και χειρουργικών), καθώς και περίθαλψης διαφορετικών ζωικών ειδών (θηλαστικών,ερπετών,πτηνών).

Πέρα από την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, στο ιατρείο μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και σημασία στην ΠΡΟΛΗΨΗ γνωστών και προβλέψιμων παθολογικών καταστάσεων ή ατυχημάτων των κατοικιδίων. Προσπαθούμε δηλαδή να ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες σχετικά με την σωστή φροντίδα των ζώων τους σε ό,τι αφορά προληπτικούς εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, πρόληψη ενδημικών νόσων (Λεϊσμανίωση, Ερλιχίωση, Λεπτοσπείρωση,κτλ.) και αποφυγή συχνότερων ατυχημάτων. 

 

Σε κάθε επίσκεψη (είτε νέα, είτε επαναληπτική), αφιερώνεται χρόνος για συζήτηση και ενημέρωση ή επανάληψη γνωστών θεμάτων και συμβουλών. Εκτός από την επίσκεψη για εξέταση του ζώου σας, στο ιατρείο μας είστε ευπρόσδεκτοι για συζήτηση και συμβουλή σε ό,τι σας απασχολεί σχετικά με την υγεία και φροντίδα του κατοικιδίου σας.

Η εξέταση κάθε ζώου ξεκινά με την λήψη ενός πλήρους ιστορικού και υποστηρίζεται από λεπτομερή κλινική εξέταση και εργαστηριακούς ελέγχους, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ανάλογα με το σοβαρότητα του περιστατικού, γίνεται άμεση αγωγή στο ιατρείο ή δίνονται συμβουλές για την περίθαλψη του ζώου στο σπίτι. Στην τελευταία περίπτωση, η παρακολούθηση του ζώου γίνεται με επαναληπτικές επισκέψεις καθώς και με προσωπική δική μας τηλεφωνική επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες.

FaLang translation system by Faboba