Η ΡΟΥΛΑ!!!( από το Τυχερούλα).
Η Ρούλα ήρθε στο ιατρείο μας πριν από ένα περίπου μήνα. Και αυτή,.........άρτια αφιχθείσα από τον πλανήτη Άρη...... τραυματίστηκε κατά την προσγείωσή της στη Γη, άσχημα.
Οι κακές γλώσσες βέβαια,θέλουν την Ρούλα να την χτύπησε αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε τον τραυματισμό της και γι'αυτό και βρέθηκε τραυματισμένη στο δρόμο όπου και συνάντησε τους συμπολίτες που την μετέφεραν στο ιατρείο μας.

Η Ρούλα δεν μπορούσε να περπατήσει για αρκετές ημέρες μετά τον τραυματισμό της. Τώρα όμως, ένα μήνα μετά, είναι πολύ καλά, περπατάει, τρέχει και είναι πολύ χαρούμενη.
Η Ρούλα ζητά σπίτι και ζεστή αγκαλιά. Είναι πολύ αγαπησιάρα, άψογη στη συμπεριφορά της, ουρεί και αφοδεύει ΜΟΝΟΝ έξω και γενικώς κάνει ότι μπορεί για να μας πείσει πως είναι το τέλειο κατοικίδιο.

Η Ρούλα εμβολιάσθηκε και ταυτοποιήθηκε από εμάς. Φέρει αριθμό microchip 968000010235899 και θα στειρωθεί επίσης δωρεάν από εμάς. Είναι μόλις 6 μηνών.

Ζητούνται λοιπόν καλοί γονείς!!!! ............που για μια ακόμα φορά ( έτσι .......)...............................θα περάσουν από συνέντευξη!!!!


 

 

 

FaLang translation system by Faboba